روز هشتم از ۱۲ روز OpenAI نسبت به روزهای قبل کمی کوتاهتر بود، اما این مختصر بودن کاملاً با خبری که تیم چتجیپیتی درباره قابلیت جستجو منتشر کرد، همخوانی داشت. برخلاف ویژگی پروژهها که روز جمعه معرفی شد، همه ما با مفهوم جستجو در اینترنت آشنا هستیم.
اما خبری هیجانانگیز برای کاربران چتجیپیتی وجود داشت، بهویژه برای کسانی که اشتراک پرداختی ندارند. پیش از این، فقط مشترکان چتجیپیتی پلاس به قابلیت جستجو دسترسی داشتند، اما حالا این ویژگی برای همه کاربران قابل دسترسی است و فقط کافیست وارد حساب کاربری خود شوید.
این همون قابلیت جستجوی چتجیپیتی نیست که قبلاً فقط در اختیار مشترکان بود. OpenAI اعلام کرده که این جستجو اکنون دقت و عملکرد بهتری نسبت به قبل دارد. حالا وقتی سوالی میپرسید، هوش مصنوعی تصمیم میگیرد که آیا باید اطلاعات جدید از وب جستجو کند یا بر اساس اطلاعاتی که قبلاً دارد، پاسخ دهد. شما نتایج جستجو رو همراه با پیشنمایش وبسایتها، تصاویر و حتی ویدیوهایی که مستقیم در چت پخش میشه، دریافت میکنید. این ویژگی میتونه دیگه نیازی به باز کردن تبهای مختلف نداشته باشه.
کاربران اپلیکیشن موبایل چتجیپیتی هم متوجه میشن که قابلیت جستجو بهطور روانتری در سیستمعاملهای اندروید و iOS یکپارچه شده. نسخه iOS حتی با نقشههای اپل برای راهنمایی در مسیرها هم هماهنگ شده. به علاوه، چتجیپیتی حالا در حالت صوتی هم فعال شده، یعنی میتونید بدون تایپ کردن از هوش مصنوعی بخواهید که جستجو کنه.
چگونه جستجو میکنه؟
مثلاً فرض کنید که به سوشی علاقه دارید. میتونید از چتجیپیتی بپرسید: «کجا سوشی خوبی نزدیک من پیدا میکنم؟» چتجیپیتی گزینههای مختلفی رو همراه با تصاویر، لینکها و جهتها نشون میده که در iOS به نقشههای اپل لینک میشه. چون چتجیپیتی اطلاعات جدید رو از وب جستجو میکنه، میتونه حتی اطلاعات مربوط به مکانهای فصلی رو هم بیاره.
اگر بپرسید: «چه ساعتی جمعه بازار بسته میشه؟» چتجیپیتی ساعتهای دقیق و جزئیات بهروز رو میاره. یا حتی اگر روی مبل دراز کشیدید، میتونید بپرسید: «کدوم فیلم کمدی تو نتفلیکس خوبه؟» و تریلر فیلم رو هم مستقیم در چت ببینید.
و با قابلیت جستجو در حالت صوتی، میتونید با صدای خودتون هم جستجو کنید. مثلاً اگر دستتون مشغول آشپزیه و نیاز به دستور غذا یا تبدیل واحد دارید، فقط از چتجیپیتی سوال کنید. اینطوری میتونید جواب رو در حالی که در حال هم زدن غذا هستید دریافت کنید.
چتجیپیتی جستجو ممکنه به این زودیها موتورهای جستجو رو کامل جایگزین نکنه، اما شیوهی گفتگویی اون، چیزی جدیده که تجربه جستجو رو به کلی تغییر میده. البته OpenAI تنها شرکتی نیست که به دنبال جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی هست. ابزارهایی مثل Perplexity و گوگل جمنای هم چنین ویژگیهایی دارند.
به هر حال، چتجیپیتی جستجو بهعنوان یکی از ویژگیهای جدید OpenAI، یکی از اتفاقات هیجانانگیز این دوره به حساب میاد. باید دید که OpenAI در باقیمانده این رویداد چه ویژگیهای جدیدی رو معرفی میکنه.
نظر شما چیه؟
چطور فکر میکنید قابلیت جستجوی چتجیپیتی میتونه تجربه جستجوی آنلاین رو تغییر بده؟ آیا از این ویژگی جدید استفاده کردید؟ نظرات و تجربیات خودتون رو با ما به اشتراک بذارید!
منتظر خواندن نظرات شما هستیم!
برای اخبار روز تکنولوژی با آی تی هوم همراه باشید.